GENERELLE OPLYSNINGER

Driftsselskabet Svanen ApS

C/O Peter Bøgh

Søndre Kajgade 10, 9500 Hobro

CVR-nr. 30691938

BETALING

Alle priser oplyst på hjemmesiden er i danske kroner inkl. moms og alle afgifter.

Billetter udstedt til sejlture eller charter med Svanen er ikke momsbelagt.

BETALINGSMETODER 

På fjordtours.dk kan du betale med forskellige betalingskort:

 • Dankort
 • Visa-Dankort
 • VISA
 • MasterCard
 • Mobilepay

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på din konto indtil:

 • Vi hæver beløbet, når vi bekræfter bookingen
 • Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

LEVERING

Når du har gennemført en booking, vil du få tilsendt en kvittering i forbindelse med dit køb på fjordtours.dk. Kvitteringen vil blive sendt til den e-mail, som er angivet ved bestillingen.

Derfor sker leveringen kort efter angivet booking. Hvis du oplever problemer eller har angivet en forkert e-mail bedes du kontakte os på tlf. 35113539 eller mail: info@fjordtours.dk.

FORTRYDELSESRET 

Hos fjordtours.dk tilbyder vi fortrydelsesret til forbrugerne. Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

 • Ved afbestilling af ordinære sejladser (havnerundfarter), refunderes det fulde beløb senest 48 timer før bestilt afgang.
 • Ved afbestilling af specielle arrangementer (events) refunderes det fulde beløb senest 48 timer før bestilt afgang.
 • Ved afbestilling af charter (leje af hele skibet), refunderes det fulde beløb indtil 7 dage før afgang. Dog fratrækkes et administrationsgebyr på 10% af det fulde beløb. Ved afbestilling mindre end 7 dage før ankomst, er der ingen refusion.

REKLAMETIONSBEHANDLING

Hvis du som forbruger vil klage, skal du kontakte Peter Bøgh på info@fjordtours.dk kort efter du har opdaget fejlen. Når vi har modtaget din klage, behandles klagen hurtigst muligt og herefter vil vi tage stilling til om vi skal:

 • Refundere penge
 • Tilbyde et tilgodebevis
 • Give et nedslag i prisen
 • Bortse klagen

Hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via klageportalen for Nævnenes Hus.

PERSONDATAPOLITIK 

Fjordtours.dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og overholder persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000) med tilhørende bekendtgørelser.

På fjordtours.dk har vi brug for følgende oplysninger, når du laver en booking: fulde navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse. Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere en kvittering til dig. Ved booking på fjordtours.dk, accepterer du også, at vi gerne må benytte dine oplysninger til markedsføring, herunder nyhedsbreve. Personoplysningerne registreres hos Driftsselskabet Svanen ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på fjordtours.dk er Driftsselskabet Svanen ApS.

Som registreret på fjordtours.dk, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, at du ikke ønsker at modtage vores nyhedsbreve. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@fjordtours.dk.

HANDELSBETINGELSERNE ER SENEST OPDATERET:

 1. april 2023

Handlen mellem forbruger og Driftsselskabet Svanen ApS gælder Danmarks love.

Fjordtours.dk har ret til at ændre og opdatere handelsbetingelserne ensidigt. Derfor er det op til den enkelte forbruger at holde sig opdateret på eventuelle ændringer.

Driftsselskabet Svanen ApS

Hjemmeside: www.fjordtours.dk

Tlf. 35 11 35 39

Mail: Info@fjordtours.dk